Cornellà Band

El futur s’escriu de nit mentre unes golfes ens aixopluguen. Tots els divendres de 20h a 22h a
la masia Can Tirel (la nostra seu a Cornellà de Llobregat) els músics assagen sota la batuta del director, Emilio Gómez Pérez.

Cal pujar dalt de tot de la masia, seure, treballar, i gaudir de l’esforç col·lectiu. Aquest camí pacient, setmana rere setmana, donà els primers fruits el 8 de juliol del 2016 a la plaça de l’Església. Concert inaugural de la nova formació. Un somni fet realitat.
La Cornellà Band es nodreix dels músics de la Xaranga Sarau (el grup que alegra festes, cercaviles i actes festius de la ciutat) però neix amb una clara voluntat d’acollir a tot músic amb ganes d’evolucionar, vingui d’on vingui.

Amateurs, estudiants i músics professionals tenen doncs un lloc a la nova banda de música de Cornellà de Llobregat. El vestuari, els arranjaments, la sonorització, la presentació (veu en off) el repertori, tot contribueix a fer dels concerts una gran experiència artística.
A partir de l’impuls i la promoció del Departament de Cultura de la ciutat, col·laborem des de fa 2 anys en la Trobada de Bandes durant les festes del Corpus.

Més de 60 músics i un equip de col·laboradors (escenari, vestuari, tècnics de so, presentadors) fan possible que cada nit de divendres la música sigui el nexe d’unió. Cornellà Band prepara nous projectes.

En vols formar part?